Toyota haszongépjármű akció

 

A legmegfelelőbb választás azoknak a vásárlóinknak, akiknek tevékenységükhöz elengedhetetlen egy megbízható, mindig munkára kész Toyota haszongépjármű.

Elérhető az alábbi modellekre:

Yaris Van, Proace, Hilux

Konstrukció:

 • Zártvégű pénzügyi lízing
 • Önrész: minimum 20%
 • A finanszírozás 36 és 60 hónap közötti futamidővel érhető el
 • Kamatok:  
  3 éves futamidő 3,9% változó kamat
  4 éves futamidő 4,5% változó kamat
  5 éves futamidő 4,9% változó kamat
 • Finanszírozott összeg: minimum 4 millió Ft
   

           Toyota Hilux 2.4 D-4D S/C 4x4 Live
Nettó vételár: 6.485.000 Ft
Bruttó vételár: 8.235.950 Ft
Kezdőrészlet (50%): 4.117.975 Ft
Finanszírozott összeg (50%): 4.117.975 Ft
Futamidő: 60 hónap
Havi részlet: 77.526 Ft
Ügyleti kamat*: 4,9%
 

Tudta?

A 1996. évi LXXXI. Törvény értelmében a KKV-k (Kis- és középvállalkozások) tárgyi eszköz (ami lehet gépjármű is) beszerzéséhez igénybe vett finanszírozás kamata után adókedvezményt vehetnek igénybe. Az adókedvezmény az adóévben fizetett kamat 100%-a (Társasági adó legfeljebb 70%-áig vonható le).

További részletekért és egyedi haszongépjármű ajánlatáért keresse fel Toyota márkakereskedését. 

.

 • A Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (nem magánszemély) ügyfeleknek szóló, forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco megkötése esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A fenti ajánlatok teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényesek. Ennek díja előre nem ismert, így a THM azt nem tartalmazza. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kalkuláció tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. További feltételek és részletek a Toyota Márkakereskedésekben.