Adatkezelési alapelvek

A Toyota Pénzügyi Zrt. tiszteletben tartja és védi mindazok adatait, akik az Interneten keresztül kapcsolatba kerültek/kerülnek a Toyota Pénzügyi Zrt.-vel.

 • A Toyota Pénzügyi Zrt. a toyotahitel.hu oldalain bizonyos esetekben információt kérhet felhasználóitól, mint például nevét vagy e-mail címét. Minden egyes alkalommal előre közöljük felhasználónkkal, hogy milyen adatokat kérünk és milyen célból. Az így birtokunkba jutott adatokat kizárólag az előre meghatározott célokra használjuk fel.
 • Amennyiben a felhasználó úgy döntene, nem engedélyezi számunkra, hogy a megadott adatok alapján később kapcsolatba lépjen vele, úgy a nem vesszük fel a kapcsolatot felhasználónkkal.
 • Előfizetői- vagy közönségadatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, és ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.
 • Látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat (mint a látogató IP-címe, domain neve, a látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram), ám ezen adatokat kizárólag analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából, ezután megsemmisítjük azokat.
 • A  Toyota Pénzügyi Zrt. által üzemeltetett oldalak tartalmazhatnak linkeket más, nem általunk működtetett vagy üzemeltetett oldalakra is. A Toyota Pénzügyi Zrt. semmiféle felelősséget nem vállal ezen oldalak tartalmáért és eljárásmódjáért.
 • A Toyota Pénzügyi Zrt. nem tudja és nem is kívánja feltérképezni, hogy mely, nem általa működtetett vagy üzemeltetett oldalakról mutatnak kapcsolatok a toyotahitel.hu oldalaira. Az Toyota Pénzügyi Zrt. semmiféle felelősséget nem vállal ezen oldalak tartalmáért és eljárásmódjáért.

Jogi nyilatkozat

 • A Toyota Pénzügyi Zrt. weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.
 • A Toyota Pénzügyi Zrt. logója és az Toyota Pénzügyi Zrt. terméknevei a Toyota Pénzügyi Zrt. kereskedelmi védjegyei.
 • A Toyota Pénzügyi Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Toyota Pénzügyi Zrt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
 • A Toyota Pénzügyi Zrt. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Toyota Pénzügyi Zrt.-től független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a Toyota Pénzügyi Zrt. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
 • A Toyota Pénzügyi Zrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Toyota Pénzügyi Zrt. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
 • A weboldalon megjelenő jogi természetű rendelkezések, díjtételek tájékoztató jellegűek. Ügyfeleinkkel fennálló jogviszony tényleges és pontos jogi tartalmát mindenkori Általános Üzletszabályzatunk, annak Hirdetményei, valamint az ügyféllel kötött szerződés, továbbá a hatályos jogszabályok rendelkezései határozzák meg.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Toyota Pénzügyi Zrt. azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Toyota Pénzügyi Zrt.-t.