A Toyota Financial Services (TFS) világszerte

globeAz alapítással a tulajdonosok célja a Toyota és Lexus gépkocsik értékesítésének a márkától megszokott színvonalú és minőségű pénzügyi szolgáltatásokkal való támogatása és a vásárlók igényeinek teljes körű kiszolgálása volt. A Toyota Finanszírozásként ismerté vált cég minden Toyota és Lexus márkakereskedésben kínálja pénzügyi megoldásait, ami az évek során közel 35 ezer szerződést eredményezett hazánkban.

 

A 2002-óta Magyarországon jelen lévő Toyota Pénzügyi Zrt. innovációban az élen kíván járni, ahogy a Toyota az élen jár a világon számos, mára fogalommá vált találmányával, fejlesztésével. A világ egyik legnagyobb és legértékesebb autógyára áll mögöttünk, ami számos területen komoly hátteret és versenyelőnyt biztosít számunkra a forrásszerzéstől egészen a pénzügyi innovációk meghonosításáig. Ezzel a multinacionális háttérrel és hatékony csapattal rugalmasan tudunk válaszolni a piac kihívásaira még a napjainkban tapasztalható nehéz gazdasági körülmények között is.

Keressük a kihívásokat, hogy munkánk során szakmánk legjavát nyújthassuk ügyfeleinknek, megtartva eközben minden cselekedetünkben az "ügyfél az első" filozófiát. Ezen alapokból kiindulva természetesen a Toyota Pénzügyi Zrt. is csatlakozott a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexéhez, ami teljes mértékben egybevág az alapelveinkkel. A jövőben is törekszünk arra, hogy megerősítsük a hitelfelvevők és a hitelező közötti nélkülözhetetlen bizalmat, ami a Kódex egyik fő célja is. Alapvető célunk, hogy a Toyota márkától megszokott kiemelkedően magas minőséget nyújtsuk a pénzügyek területén is.

Cégünk az elkövetkezendő, kihívásokkal teli időszakban is az ügyfélközpontú, rugalmas kiszolgálást tekinti elsődleges céljának, valamint, hogy ügyfeleink egy legendásan megbízható autó mellett a pénzügyek terén is a megszokott Toyota minőséggel találkozzanak.

Reméljük, Önt is hamarosan ügyfeleink körében üdvözölhetjük!

A Toyota Pénzügyi Zrt. tulajdonosa: 

  • Toyota Financial Services (UK) PLC.
  • Székhely: Great Burgh, Burgh Heath, Epsom, Surrey, KT18 5UZ, Egyesült Királyság
  • Cégjegyzékszám: 2299961