Alacsonyabb törlesztő részlet futamidő hosszabbítással

Amennyiben úgy látja, hogy a törlesztő részlete túl magas, választhatja a futamidő meghosszabbítását, hogy csökkenteni tudja havi részleteit. A futamidő meghosszabbításával lehetősége van a törlesztő részletének kialakítását a legteljesebb mértékben a saját teherviselő képességeihez illesztenie. 8 évnél rövidebb futamidejű szerződéssel rendelkező ügyfeleink számára lehetőség van a szerződés futamidejét 8 évre meghosszabbítani, illetve 10 évnél rövidebb, de 8 évnél hosszabb futamidejű szerződések esetén 10 évre. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy a futamidő meghosszabbítása esetén a törlesztő részlet nem csökken azzal arányosan, tekintettel arra, hogy a hosszabb futamidő miatt a fizetendő hiteldíj is növekszik.

Alacsonyabb törlesztő részlet változatlan futamidő mellett

Amennyiben alacsonyabb havi törlesztő részletet szeretne, de nem kívánja megváltoztatni a szerződésének futamidejét, úgy válassza a Nyugat-Európában igen népszerű Vario, azaz maradványértékes szolgáltatásunkat. A maradványértékes konstrukció kialakítása során két összeget állapítunk meg: az alacsonyabb összegű havi törlesztést, és egy magasabb összegű maradványértéket, amivel a futamidő elején azt becsüljük meg, hogy a futamidő végén mennyit érhet biztosan az autónk. A futamidő végén esedékes maradványérték rendezésére négy lehetőség közül választhat:
  • Az autót megtartja, kifizeti a maradványértéket, és lezárja a hitelszerződést.
  • Az autót eladja, és a befolyó összegből kifizetjük a maradványértéket.
  • A futamidő végén a gépkocsit becserélheti márkakereskedőjénél egy új Toyotára, ahol a régi autó piaci ára és a maradványérték különbsége fedezi az új autó kezdő részletét.
  • Az autót megtartja, de a maradványértéket nem tudja egy összegben kifizetni, így azt az összeget tovább finanszíroztatja és a megszokott havi törlesztő részlettel megegyező mértékben tovább fizeti.
Bővebben itt olvashat termékünkről: Vario lízing

Törlesztés Védelem szolgáltatás

Munkahelyének elvesztése, vagy más előre nem látható esemény (pl. hosszan tartó betegség) veszélyeztetheti a törlesztő részletek fizetését. Ezek kiküszöbölésére jelent megnyugtató megoldást a Törlesztés Védelem szolgáltatásunk, amellyel Ön biztonságban tudhatja magát a teljes futamidő alatt. Ügyfeleink két csomag közül választhatnak, melyek díjai beépülnek a havi törlesztő részletébe így nem okoz külön ügyintézést. Amennyiben szerződéskötéskor nem kötött ilyen szolgáltatást, akkor erre lehetősége van a futamidő közben is, bebiztosítva magát a nem látható eseményekkel szemben. Bővebben itt olvashat termékünkről: Törlesztés Védelem

Megbízás csoportos beszedésre

Amennyiben folyamatosan időhiánnyal küzd vagy sajnálja a postán várakozással eltöltött időt, úgy Önnek a csoportos beszedés szolgáltatásunkat ajánljuk. A munkatársaink által megállapított havi limitet beállítva Társaságunk minden hónapban leemeli az Ön számlájáról a havi törlesztés összegét.

Szerződés átvállalása

Ha egyik felkínált megoldást sem jelent orvoslást az Ön fizetési nehézségeire, akkor lehetőség van rá, hogy a szerződését egy harmadik fél változatlan feltételek mellett átvállalja Öntől. Az átvállalás elengedhetetlen feltétele, hogy az átvállaló fél hitelképes legyen.   Reméljük, hogy a felsorolt könnyítési lehetőségek közül megtalálta az Önnek legjobban megfelelőt. Amennyiben döntött és szeretne élni valamelyik lehetőséggel, illetve további tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy keresse ügyfélszolgálatunkat: E-mail:ugyfelszolgalat@toyota-fs.hu Telefon: (1) 438 - 8787