1. Az autó kiválasztása

  Ügyfelünk bármelyik hivatalos Toyota és Lexus márkakereskedésben kiválaszthatja a megvásárolni kívánt új vagy használt gépjárművet.

 2. Ajánlat és tájékoztatás

  Értékesítő kollégáink teljes körű felvilágosítást adnak a finanszírozási termékekről és a tudnivalókról. Az Ön igényei alapján személyreszabott ajánlatot készítenek. Amennyiben igényli biztosítási (KGFB és Casco) ajánlatokat és készítenek Önnek.

 3. Finanszírozási kérelem és bírálat

  Ügyfelünktől ez nem igényel külön utánajárást, a márkakereskedésben egy helyen intézheti a kérelmét és az ehhez kapcsolódó papírmunkát. A dokumentumokat a kereskedésben másolják le és juttatják el Társaságunkhoz. A benyújtott dokumentumok alapján rövid időn belül elvégezzük a bírálatot valamint a kockázatminősítést és értesítjük Önt. A hitelképesség elbírálásához szükséges dokumentumok leadása a finanszírozási igény benyújtását követő 5 munkanapon belül hiánytalanul kitöltött és aláírt fogyasztókra vonatkozó pénzügyi lízingszerződés és mellékletei, valamint Magyarországon kiállított érvényes vezetői engedély oldalinak másolata. Vezetői engedély hiányában a Magyarországon kiállított, érvényes személyi igazolvány vagy útlevél személyi adatokat tartalmazó oldalainak másolata. Amennyiben a kérelmező nem rendelkezik vezetői engedéllyel,a gépjárművet a ténylegesen vezető személy készfizető kezesként történő bevonása szükséges.

 4. Szerződéskötés

  A pozitív bírálatot követően a márkakereskedésben aláírhatja az összes szerződéses dokumentumot

 5. Átírás, forgalomba helyezés

  A márkakereskedésben befizeti a önerő összegét. Az autó átírását vagy forgalomba helyezését a márkakereskedés intézi Ön helyett.

 6. Folyósítás

  Az összes szükséges dokumentum beérkezése után elutaljuk a márkakereskedés részére a fennmaradó vételár hátralékot.

 7. Autó átvétele

  Ön átveszi az autót a márkakereskedésben.